Evde serum takma hizmeti hastaneye gidemeyecek derecede bakıma muhtaç olan yatağa bağlı ya da yaşlı, yürümeye elverişli olmayan kişilere uygulanan bir hizmet türüdür. Hemşirelik uygulamaları içerisinde yer alan evde serum takma hizmeti kapsamında hastalara yönelik özellikle vücuda alınması gereken sıvı ilaçların ağız yolu dışında damar yolu ile iletilebilmesini sağlar. Yemek yemekte güçlük çeken hastalar için uygulanan bir tedavi yöntemidir. Evde serum takma hizmeti kapsamında sunduğumuz özverili hizmet aşamaları ile sizlere en doğru ve güvenilir evde destek hizmetini sunuyoruz.

Evde Serum Takma Hizmeti Ücreti

Ev konforunda evde serum takma hizmetinden İzmir ve çevre ilçelerinden anında yararlanabilmek için bizlerle iletişim numaralarımız üzerinden irtibata geçebilirsiniz. Süreçte önemli olan zamanı doğru kullanabilmek doğru ve yerinde serum takma işlemi uygulayabilmektir. Hastanede başlatılan süreç istendiğinde evde bakım hizmeti elemanları ile evde devam ettirilebilir. Hekimin önerisi doğrultusunda süreç uzman hizmetlerimiz ile sürdürülebilir. Ücret konusunda detaylı bilgi randevu oluşturulurken öğrenilebilir. Deva Evde Bakım hizmeti için özel yetiştirdiğimiz elemanlarımız doğru yerinde ve müşteri memnuniyete odaklı bir hizmet sunar.

Evde Serum Takma Hizmeti Nasıl Uygulanır?

Evde serum takma hizmeti kapsamında bazı tedavi süreçleri kullanılır. Bu süreçte bizleri arayarak sunduğumuz hizmetten yararlanabilirsiniz. Bu kapsamda iletişime geçildiği anda hastanın reçetesi, talep edilen hizmetin şekli, ikamet yeri, gün ve saati ve hastanın yaşı detaylı şekilde sunulmalıdır. Planlanan gün ve saatte steril koşullara dikkat edilerek gerekli malzemelerle istenen yerde olunur.

Evde Serum Takma Hizmeti Kime Uygulanır?

Evde serum takma hizmeti ağır yaşam koşulları geçiren doğuştan kalıtsal kronik rahatsızlığı bulunan ya da daha sonradan ortaya çıkan hastalıklarda sunulur. Özellikle ağır hastalık geçiren kişilerde ameliyat olduktan sonraki süreçte enfeksiyon riski bulunan hastalıklarda, yatağa bağlı hastalarda ağız yolu ile yiyecek yemeyen ve beslenemeyen hastalarda, kemoterapi tedavisi gören kanser hastalıklarında ya da hastane korkusu bulunan kişilere yönelik uygulanır.